Over Boerenkiel

Maak kennis met Boerenkiel Vakantiehuisjes

Wij zijn Gabi en André, wij hebben sinds Oktober 2022 dit kleinschalige vakantieparkje overgenomen: Boerenkiel Vakantiehuisjes. Hier staan 6 vakantie huisjes en een hoofdwoning (villa Boerenkiel).

6 ruime vakantie verblijven

Er stonden 2 challets, deze zijn door ons afgebroken en daar komen 2 ruime vakantie verblijven weer voor terug, deze huisjes zijn 4/6 persoons en zullen medio 2023 gereed zijn. De bedoeling van ons is dat we de andere huisjes 1 voor 1 gaan renoveren en moderniseren. Denk hierbij aan: verduurzaming, Zonnepanelen, gas vrij maken, zelfvoorzienend, nieuwe indeling en rondom kunststof.

De infrastuctuur en de aanleg van de terrassen en tuinen worden ook meegenomen. Bij ieder vakantiehuisje komt een privé schuurtje voor het stallen en opladen van fietsen, deze zullen worden voorzien van sloten.

Wij hopen ieder jaar 1 vakantiehuisje te kunnen renoveren en langzaam tot een prachtig geheel te komen. We hopen u hier te mogen ontvangen, zodat u van ons parkje in alle rust kunt genieten en van de prachtige bosrijke omgeving kunt genieten.

Het bos ligt op 300 m afstand van de huisjes, hier zijn ontzettend veel wandel, fiets, mountainbike, en ruiter paden. Ook bieden wij onze gasten de mogelijkheid om gratis naar het openlucht museum Ellert en Brammert te gaan, dmv een toegangspas van Boerenkiel Vakantiehuisjes.

Dit museum ligt op 1,5 km van de vakantiehuisjes, in het naast gelegen dorp Schoonoord vind u een supermarkt, slager, bakker, bank, postkantoor, cafetaria, pizzeria/shoarma, cafe, tandarts, fysio, apotheek en huisarts.

Onze locatie valt mooi tussen belangrijke plaatsen:

  • Emmen (wildlands)
  • Assen (TT baan)
  • Orvelte (Monumentendorp)
  • Borger (hunnebedden)
  • Grolloo (bleusfestival)
  • Westerbork (Kamp Westerbork)

Kortom een prima locatie met heel veel uitval mogelijkheden. Wij bieden onze gasten aan om de was/drogen te laten doen door de gastvrouw.

Vr Gr Gabi en André

×
Akkoord