huis MIRJAM

Mirjams woonkamer is ruim, zonder overdaad aan meubels, en toch gezellig. In het salongedeelte staat een mooie bank met stevige hoge zit, een comfortabele electrisch bedienbare alle-standen-sta-op-stoel en een moderne salontafel. 

De eethoek is ingericht voor 4 personen maar makkelijk verplaatsbaar voor hen die meer ruimte nodig hebben.De grote platscherm-tv, radio-cd speler en de goede selectie boeken helpen een eventuele verregende dag door te komen. Is het koel buiten, dan warmt de gevelkachel u in no time. Is het warm buiten, dan blijft Mirjam het hoofd koel houden door haar perfecte isolatie.

In Mirjams keuken zijn heel wat aanpassingen gemaakt voor rolstoelers. De kookplaat is verlaagd en onderrijdbaar, net als de gootsteen. De keukenkraan is groot en met een lichte aanraking bedienbaar. Bijna alle keukenspullen zijn vanuit de rolstoel onder handbereik. Staande mensen moeten af en toe bukken 

lol

De badkamer is lekker ruim zonder hinderende vloer-verschillen. De (wegneembare)toiletverhoging en toiletsteunen, de handvatten bij de douche, lichtgewicht verplaatsbare douchestoel en anti-slip tegelvloer ondersteunen uw veiligheid. Voor de grote gekantelde spiegel kan ieder mens zichzelf van top tot teen bewonderen. 

kiss

Een van de twee slaapkamers heeft een, licht verhoogd, 1-persoons bed met (wegdraaiende) papegaai. Daar kan het tweede 1-persoonsbed tegenaan gerold worden. Dus u heeft de keuze tussen apart slapen of samen genieten van een 170cm breed bed.

In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden naast elkaar (of we klappen er 1 op als die niet nodig is). Licht valt binnen door het dakkantelraam.

Mirjams eigen terras en tuin zijn lekker groot en heel privé

Sleep uw tuinstoel naar het grasveld en lig lekker lui in de middagzon….